اتحاد مجدد خانواده

germany-immigration-flag-background

اتحاد مجدد خانواده Family reunification

اتحاد مجدد خانواده نوعی از انواع مهاجرت به کشور آلمان می باشد. اگر شما عضو خانواده اتباع کشورهای ثالث (شهروند یک کشور عضو اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا و یا شهروند کشور سوئیس) هستید، می توانید مجوز اقامت برای ایجاد و یا حفظ وحدت خانواده خود درخواست نمایید. و این مورد، مشروط بر این است که:

  • فردی که اعضای خانواده مایل به پیوستن به وی هستند، دارای مجوز اقامت باشد
  • مکان زندگی مناسب فراهم باشد
  • تمکن مالی برای امرار معاش را دارا باشد

اتحاد مجدد خانواده

در صورتی که یکی از اعضای خانواده اتباع کشورهای ثالث هستید، می توانید مجوز اقامت برای ایجاد و یا اتحاد مجدد خانواده خود، درخواست نمایید. این امر مستلزم آن است که عضو خانواده (که دیگر اعضای خانواده قرار است با آن فرد زندگی کنند) دارای مجوز اقامت و همچنین دارای مکان مناسب برای زندگی و تمکن مالی برای امرار معاش باشد.

اقدامات لازم برای اتحاد مجدد خانواده

برای اخذ مهاجرت از نوع اتحاد مجدد خانواده باید به روش زیر عمل کرد:

  • همسر و فرزندان شما باید در سفارت و یا کنسولگری آلمان در کشور خود برای اقامت به منظور پیوستن به خانواده برای آلمان درخواست کنند. از آنجا که این فرآیند می تواند مدتی طول بکشد، اسناد مورد نیاز برای درخواست را به موقع و کامل ارائه دهید.
  • زمانی که خانواده تان به آلمان وارد می شوند، باید آنها را در اداره ثبت اقامت و مهاجرت ثبت نام کنید. برای انجام این کار، شما نیاز به ارائه گذرنامه، گواهی تولد و گواهی عروسی، گواهی حقوق و دستمزد یا مالیات و همچنین شواهدی از اجاره نامه و اسناد مورد نیاز دیگر که بسته به شرایط خانوادگی خاص خود دارید.

می توانید به همسر خود در آلمان بپیوندید، مجوز اقامت مناسب با شرایط شما صادر می شود، اگر الزامات ذیل را رعایت کنید:

  • هر دو زوج بیش از 18 سال داشته باشند (بخش 30 بند 1 شماره 1 قانون مهاجرت)
  • فرد و همسر وی در آلمان، دارای مهارت های پایه ای زبان آلمانی باشند (بند 30 شماره 1 قانون مهاجرت)
  • اگر همسر شما اجازه اقامت را به عنوان یک دانشجو، کارمند یا فرد خود اشتغال دریافت کرده باشد و شما در آن زمان ازدواج کرده باشید، در این صورت مجاز به دریافت مجوز اقامت هستید. اگر قصد دارید در آلمان بیش از 1 سال بمانید به بند 30 شماره 1 ، E3 قانون مهاجرت مراجعه نموده و دیگر شرایط را برآورده کنید
  • اگر بعد از دریافت اقامت با همسرتان ازدواج کرده باشید، دراین صورت اگر شرایط عمومی را برآورده کنید و همسر شما اجازه اقامت را برای دو سال داشته باشد، فقط می توانید اجازه اقامت دریافت کنید. این مجوز اقامت قابل تمدید می باشد (بخش 30 بند 1 شماره D3 قانون مهاجرت)
  • اگر همسر شما خود اشتغال است و مجوز خود را بعد از ازدواج با شما دریافت کرده باشد، در این صورت سن و مهارتهای پایه ای زبان آلمانی الزامی نیست، (بخش 30 بند 1 شماره 1 قانون مهاجرت)
  • اگر همسر شما دارای کارت آبی اتحادیه اروپا باشد، نیازی به اثبات مهارت های زبان پایه آلمانی ندارید (بخش 30 بند 1 شماره 5 قانون مهاجرت)
  • اگر قبل از ورود به آلمان ازدواج کرده و همسر شما محقق، فرد حرفه ای واجد شرایط و یا صاحب کارت آبی اتحادیه اروپا باشد، مسئله سن و داشتن توانایی اولیه زبان المانی الزامی نیست (بخش 30 بند 1 و 2  شماره 1 قانون مهاجرت)

اشتغال همسر

فرد بسته به نوع اقامت همسر می تواند در کشور آلمان (بر اساس بخش 27 بند 5 قانون مهاجرت) مشغول به کار شود. قانونا، همسر باید دانش زبان پایه آلمانی را بداند تا مجوز اقامت صادر شود. با این وجود تعدادی استثناء برای این اصل وجود دارد. همسر شما نیاز به دانستن زبان آلمانی برای کسب مجوز اقامت ندارد، اگر:

  • کارت آبی اروپایی را دارا هستید
  • در آلمان به عنوان یک فرد حرفه ای واجد شرایط، یک محقق یا فرد خود اشتغال هستید و زمانی که به آلمان مسافرت کردید ازدواج کرده اید، واضح است که نیاز به کمک ادغام یا مهاجرت از نوع اتحاد مجدد ندارید (به عنوان مثال اگر شریک شما فارغ التحصیل است)
  • شهروند استرالیا، اسرائیل، ژاپن، کانادا، جمهوری کره، نیوزیلند یا ایالات متحده آمریکا هستید

اگر شما و هر یک از اعضای خانواده تان مهارتهای پایه ای زبان آلمانی را بداند، راحت تر می توانید در آلمان زندگی کنید. اگر فرزند یکی از اعضای خانواده که در آلمان زندگی می کند و قصد ملحق شدن به خانواده را داشته باشد، در این مورد مجوز اقامت با توجه به شرایط ذیل صادر می شود:

  • متاهل باشد، (مطلقه یا بیوه نباشد)
  • زیر سن قانونی ( 18 سال) باشد
  • سال شانزدهم را تکمیل کرده و بصورت جداگانه از والدین در آلمان زندگی می کند و با توجه به آموزش و وضعیت کلی مسلط به زبان آلمانی باشد و می تواند منطقی با شرایط آلمان سازگاری داشته باشد (بخش 32 عمومی 1 و 2 قانون مهاجرت)

اتحاد مجدد خانواده

این محدودیت در صورتی اعمال نمی شود، اگر: یکی از والدین دارای کارت آبی اتحادیه اروپا، مجوز اقامت در بخش 19 قانون مهاجرت و یا مجوز اقامت برای اهداف بشردوستانه داشته باشد (بخش 26 بند 3 یا بخش 25 بند 1 یا 2 قانون مهاجرت)

منبع: https://www.germany-visa.org

به پایان مقاله (اتحاد مجدد خانواده Family reunification) رسیدیم، امیدواریم مطالب ارائه شده در این مقاله، برای شما مخاطب محترم مفید واقع شود. در صورتیکه هر گونه سوال، نظر و یا پیشنهادی در مورد این مطلب، خرید آپارتمان در ترکیه ، خرید ملک در ترکیه ، خرید خانه در ترکیه ، سرمایه گذاری در ترکیه ، مهاجرت به ترکیه ، مهاجرت به آلمان و مهاجرت به اروپا دارید، از طریق فرم زیر می توانید اقدام نمایید. کارشناسان پرگاس در اسرع وقت به سوال هایتان پاسخ خواهند داد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
keyboard_arrow_up